Маринела Арабаджиева отново е приета в болница. Както е известно, бизнес

...
Маринела Арабаджиева отново е приета в болница. Както е известно, бизнес
Коментари Харесай

Маринела Арабаджиева има сериозни здравословни проблеми

Маринела Арабаджиева отново е призната в болница. Както е известно, бизнес дамата има съществени здравословни проблеми и е била приета в болница в столична болница, където са й създали нужните проучвания.

Вече е нормализирана и изписана за домашно лекуване.

" Здравето ми е сериозна разтърсено през последните няколко години, а сърдечните проблеми и кръвното не стопират да ме изтезават. Благодаря на грижите на лекарите, които ми предложиха да се възвръщам в домашна конюнктура “, заяви Арабаджиева пред " Факти ".

" Състоянието и контузиите, които получих, както и ненавременната интервенция на експерти, може би в този момент ще дефинират живота ми. Но не съм мъртва, жива съм и няма да дам това положение да дефинира сегашното и бъдещето ми.

Ще се боря поради хората, които имаха доверие в мен по време на целия този пуч и поради децата си, тъй като не поисквам на никоя майка да изпита безсилието да не може да помогне и отбрани децата си! Другото се претърпява. Моите заболявания пристигнаха точно от тъгата, че фамилията страда, ти страдаш - нечовешко е да те откъснат по този метод и да тормозят децата, с цел да изнудят родителите “, написа още във Фейсбук Маринела Арабаджиева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР